Shaolin falu

shaolin falu étterem

A Shaolin falu gyalog is maximum egy óra sétára található Pilisszentlélektől, de autóval akár 5 perc alatt is elérhető. Kiválóan kombinálható egy-egy lazító délután a nálunk töltött pihenőhét folyamán, vagy egy kellemes vacsora elfogyasztása a Shaolin Falu éttermében.

 

shaolin falu étterem

A Shaolin falu éttermének belső nézete

Először is szeretnénk több tévhitet eloszlatni a Shaolin faluval kapcsolatban, amibe 10-ből 9 turista beleesik. Az egyik, hogy itt majd levegőben pörgő sárga ruhás szerzeteseket lehet látni, akik esetleg kint meditálnak a kis kunyhóik előtt.

 

Ugyanis itt aztán nincsenek kung-fu harcosok. Ez egyébként sajnálatos, hiszen ez a kultúra, és harcművészet  legalább annyira érdekes, mint az, amit itt létrehoztak. Maga a Shaolin falu egy egészségmegőrző, és javító centrum, melynek egészét a hazai  Shaolin Kung-Fu Egyesület vezetője Cséffalvay Péter, és az egyesület tagjai építettek a saját kezükkel.

shaloin falu fürdő

Kaqun fürdő a Shaolin faluban

 

Ha valaki felfrissülésre, és feltöltődésre vágyik, akkor a Kaqun Oxigénterápiás fürdőben frissülhet fel egy kiadós bringázás, vagy gyalogtúra után. A magas oxigéntartalmú kellemes hőmérsékletű víz immunrendszer erősítő, és stresszoldó hatású. Az akár több napos kúra segít a szervezet oxigénhiányos állapotának megszüntetésében, és helyreállítja a sejtek oxigén ellátását.

 

Tibeti masszázs shaolin falu

Tibeti masszázs a Shaolin faluban

De megtalálható itt a tradicionális tibeti masszázs is, melyet a kolostorokban már közel 5000 éve alkalmaznak! A tibeti masszázs javítja a közérzetet, méregtelenít, frissít, és még számos kellemes hatás is van.

 

Shaolin falu étterem

A Shaolin falu étterme

Éttermében vegyesen megtalálhatóak a hazai, és távol-keleti ízek is, kinek-kinek ízlése szerint.

Illetve panzióként is működik, kiadó faházakkal, és apartmannal.

 

Forrás:

Képek: Shaolin Falu

One Response to Shaolin falu

 1. Markovits Roland szerint:

  Üdvözlöm a közösséget és az alapító atyákat.Én Markovits Roland vagyok.Gyerek korom óta nem tudtam soha elfogadni a mai társadalmi rendeket.Több rétegben is éltem már és mindig csak csalódtam bennük.Már egy ideje keresem azt a helyet ahol letelepedhetnék és önellátó a világ tisztaságát és egyenrangúságát szem elől tartva élni!
  Olvastam a közzöségükről és érdeklődni szeretnék hogy vannak-e követelményei annak hogy oda tartozhassak? Mindig is arról álmodoztam hogy egy olyan közösségben éljek ahol nincsen politika,nincsenek különbségek és mindenki a köz javáért tevékenykedik.Szeretnék kiszakadni a társadalomból és tartozni egy olyan közöséghez mint maguk is.
  Felszeretném adni a mostani életemet hogy önökkel élhessek és az önök közöségének javát szolgáljam.
  Köszönettel.
  Markovits Roland

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>