Hitvallásunk

Pilisszentlélek címere

Weboldalunk nem állami készítésű, ezért politikától, és aktuális kormányoktól független. Azon dolgozunk, hogy településünket minél több turista keresse fel, és ismerje meg a Pilisnek ezt az oldalát is. Hiszünk abban, hogy Dobogókőn kívül is van élet a Pilisben, és a hagyományos falusi vendégszeretet teljesen más hangulatot tud varázsolni a nyaralás, pihenés napjaiba, mint az “ipari” turizmus.

Honlapunkon folyamatosan újabbnál-újabb híreket fogunk megjelentetni, melyek nem csak a mi életünkről szólnak, hanem ajánlunk programokat, túraútvonalakat, és pihenési lehetőségeket is.

Kiket várunk Pilisszentlélekre?

Elsősorban olyan természetbarátokat, akik nem csak élvezni szeretnék a természet eme csodáját, hanem megőrizni is! Legyetek motorosok, kerékpárosok, vagy gyalogtúrázók, mindenkit arra kérünk, hogy vigyázzon környezetünk értékeire, hogy még az unokáink is élvezhessék a Pilis legszebb völgyének szépségét.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>