A Pilisszentléleki élet

kiemelt

Pilisszentlélek látképe a bekötőút felől

 

Tisztelt Olvasóink!

Hamarosan, reményeink szerint néhány hónapon belül feltöltődik ismerettel, és anyaggal az oldal, hiszen bármilyen kis lélekszámú falu Pilisszentlélek, élet bizony itt is van. Nap közben a munka, hétvégén a kirándulók, turisták, és motorosok “zaja” veri fel a csendet. Nincs hiány nevezetességekből sem, hiszen itt található a több, mint 1000 éves pálos kolostor, a Shaolin falu, a kilátásáról híres Hirsch-orom, és a “Sasfészek”. Terveink szerint nem csak a település történetével, jelenével, és jövőjével fog foglalkozni ez az oldal, hanem a környékbeli turista, és kerékpáros útvonalakat is be fogjuk mutatni, hiszen valódi paradicsom ez a természetbarátok, és bringások számára.

A Pálos kolostor madártávlatból

A Pálos kolostor madártávlatból

Addig is kérjük szíves türelmeteket, illetve sokat segítenétek, ha megírnátok milyen információknak örülnétek a településsel, és környékkel kapcsolatban. Szívesen fogadunk fotókat, és túraleírásokat, akár GPS track kíséretében is az info@pilisszentlelek.eu emailcímre.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>